Het stellingenspel Samenwerken! gaat over opvattingen, perspectieven en dilemma’s rond samenwerken. Het spel maakt reacties los en alle reacties samen geven een beeld van de opvattingen, perspectieven en dilemma’s. Afhankelijk van de groep duurt het stellingenspel ca. 1,5 uur.

Het stellingenspel is een creatief hulpmiddel om met collega’s (teams, afdelingen) te praten over het ontwikkelen (verbeteren) van samenwerken en vormt een uitstekend startpunt om verder te werken aan samenwerken, bijvoorbeeld aan de hand van casuïstiek.

Het concept van het spel staat voor u klaar. Invulling doen we samen met stellingen die op úw organisatie betrekking hebben!


Vul het formulier hieronder in voor meer informatie!  Ja!, ik wil een beeld hebben van de opvattingen, perspectieven en dilemma's rond samenwerken. Neem contact met mij op om mij te informeren over de mogelijkheden van het stellingenspel Samenwerken!

  (Alle velden van dit formulier invullen.)

  Maak een keuze

  Uw voorletter(s) en uw naam

  Uw voornaam

  Uw zakelijk e-mailadres

  Uw zakelijke website

  Uw zakelijk telefoonnummer

  Bedrijf/organisatie

  Ik wil het stellingenspel Samenwerken! gebruiken (Meerdere keuzes? Gebruik ctrl + muisklik):

  Opmerkingen en nadere bijzonderheden

  captcha (Typ deze cijfers en/of letters over in het schrijfbalkje hieronder en klik op 'Verstuur'.)


  Door dit formulier in te sturen ga ik ermee akkoord dat mijn ingevulde gegevens worden opgeslagen en bewaard door Gaston Vilé met als doel contact met mij te zoeken over het inzetten van het stellingenspel Samenwerken! Wat ik hierboven heb ingevuld, wordt niet opgeslagen in een database op deze website, maar komt als e-mailbericht bij Gaston Vilé binnen. Afhankelijk van wat wordt afgesproken na contact, worden mijn gegevens en opmerkingen en nadere bijzonderheden maximaal 24 maanden na inzending bewaard.

  Wilt u de privacyverklaring lezen? Klik dan hier.

  Datum

  Adres
  VMC | Gaston Vilé, IJszee 12,
  8303 NC Emmeloord
  KVK

  39055418

  Telefoon
  Mobiel:
  06 21 283 688
  BTW-ID

  NL001437241B48

  Digitaal
  E: gaston@gastonvile.nl
  I: www.gastonvile.nl
  error: Content is protected
  Don`t copy text!