Het stellingenspel Samenwerken! gaat over opvattingen, perspectieven en dilemma’s rond samenwerken. Het spel maakt reacties los en alle reacties samen geven een beeld van de opvattingen, perspectieven en dilemma’s. Afhankelijk van de groep duurt het stellingenspel ca. 1,5 uur.

Het stellingenspel is een creatief hulpmiddel om met collega’s (teams, afdelingen) te praten over het ontwikkelen (verbeteren) van samenwerken en vormt een uitstekend startpunt om verder te werken aan samenwerken, bijvoorbeeld aan de hand van casuïstiek.

Het concept van het spel staat voor u klaar. Invulling doen we samen met stellingen die op úw organisatie betrekking hebben!

Vul het formulier hieronder in voor meer informatie!Ja!, ik wil een beeld hebben van de opvattingen, perspectieven en dilemma's rond samenwerken. Neem contact met mij op om mij te informeren over de mogelijkheden van het stellingenspel Samenwerken!

(Alle velden van dit formulier invullen.)

Maak een keuze

Uw voorletter(s) en uw naam

Uw voornaam

Uw zakelijk e-mailadres

Uw zakelijke website

Uw zakelijk telefoonnummer

Bedrijf/organisatie

Ik wil het stellingenspel Samenwerken! gebruiken (Meerdere keuzes? Gebruik ctrl + muisklik):

Opmerkingen en nadere bijzonderheden

captcha (Typ deze cijfers en/of letters over in het schrijfbalkje hieronder en klik op 'Verstuur'.)

Door dit formulier in te sturen ga ik ermee akkoord dat mijn ingevulde gegevens worden opgeslagen en bewaard door Gaston Vilé met als doel contact met mij te zoeken over het inzetten van het stellingenspel Samenwerken! Wat ik hierboven heb ingevuld, wordt niet opgeslagen in een database op deze website, maar komt als e-mailbericht bij Gaston Vilé binnen. Afhankelijk van wat wordt afgesproken na contact, worden mijn gegevens en opmerkingen en nadere bijzonderheden maximaal 24 maanden na inzending bewaard.

Wilt u onze privacyverklaring lezen? Klik dan hier.

Datum

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.