Complexe projecten

Complexe projecten zijn altijd samenwerkingsprojecten. Het is over het algemeen het proces van samenwerken dat dergelijke projecten in het zand laat lopen. Complexe projecten slagen alleen als er dwars door schotten en rollen wordt gewerkt. Om te zorgen voor wat er nodig is dat dit gebeurt, wordt Gaston Vilé vaak als Chief Collaboration & Teaming Officer betrokken bij projecten die in bestuurlijk, organisatorisch of technisch opzicht complex zijn.

Scherp houden op samenwerken

Het is belangrijk dat een CCO & CTO bij complexe projecten betrokken is. Gaston Vilé is de samenwerkingskundige die als CCO & CTO de belangrijke schakel tussen de (in-en externe) betrokkenen vormt. Hij houdt het dagelijkse team en de verschillende partijen scherp op het samenwerken. Gaston Vilé werkt daarbij vanuit het concept van het Huis van Samen™.

Gaston Vilé houdt het samenwerken goed, voorkomt dat het verder in het slop raakt óf is er dusdanig op tijd bij dat het samenwerken bewust en weloverwogen kan worden beëindigd voordat iedereen een groot verliezer is.

Weten hoe?

Ga naar het informatieformulier en vul in!

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.