In de praktijk van alledag loopt het samenwerken vaak stroef en moeizaam. Ondanks de zorgvuldig gekozen structuur. Ondanks alle inzet. Daar hoeven we geen doekjes om te winden of ons voor te schamen: iedereen heeft z’n ervaring(en) met samenwerkingssituaties.

Een stroeve samenwerking frustreert de uitvoering van de organisatiestrategie en is slecht voor het reguliere werk. Slecht voor de implementatie van organisatorische verandering. En slecht voor groei en innovatie.

Onderzoek dat samenwerken verbetert

Hopen dat het wel beter gaat, werkt niet. Volstaan met het begrijpen van de ‘kleuren’ van iemands gedragsvoorkeuren ook niet. (“Komt omdat hij blauw is!”) Of van de classificatie waartoe zijn persoonlijkheid behoort (“Introvert etc.”). Evenmin werkt het als we de stroefheid van samenwerken onder een algemeen containerbegrip zoals ‘communicatie’ brengen en het daarmee afdoen.

Gaston Vilé doet onderzoek om de way out te vinden.

Het hoe en wat weten van een dergelijk onderzoek?
Klik hier en vul het informatieformulier in!Ja!, de samenwerking kan beter. Ik wil de way out vinden! Neem contact met mij op om mij te informeren over de mogelijkheden dat Gaston Vilé ons helpt en onderzoek komt doen!

(Alle velden van dit formulier invullen.)

Maak een keuze

Uw voorletter(s) en uw naam

Uw voornaam

Uw zakelijk e-mailadres

Uw zakelijke website

Uw zakelijk telefoonnummer

Bedrijf/organisatie

Het gaat over een onderzoek naar samenwerken (Meerdere keuzes? Gebruik ctrl + muisklik):

Opmerkingen en nadere bijzonderheden

captcha (Typ deze cijfers en/of letters over in het schrijfbalkje hieronder en klik op 'Verstuur'.)


Door dit formulier in te sturen ga ik ermee akkoord dat mijn ingevulde gegevens worden opgeslagen en bewaard door Gaston Vilé met als doel contact met mij te zoeken over inschakeling van hem als onderzoeker. Wat ik hierboven heb ingevuld, wordt niet opgeslagen in een database op deze website, maar komt als e-mailbericht bij Gaston Vilé binnen. Afhankelijk van wat wordt afgesproken na contact, worden mijn gegevens, het onderwerp en de opmerking(en) en nadere bijzonderheden maximaal 24 maanden na inzending bewaard.

Wilt u de privacyverklaring lezen? Klik dan hier.

Datum

Adres
VMC | Gaston Vilé, IJszee 12,
8303 NC Emmeloord
KVK

39055418

Telefoon
Mobiel:
06 21 283 688
BTW-ID

NL001437241B48

Digitaal
E: gaston@gastonvile.nl
I: www.gastonvile.nl
error: Content is protected
Don`t copy text!