Veelgestelde vragen over de SamenwerkerScan™ voor jezelf

Wat krijg ik?
Als je de SamenwerkerScan™ hebt gedaan, krijg je de uitslag daarvan als PDF toegestuurd. Die uitslag geeft een beeld waar jij staat in vergelijking tot de samenwerker. Daarbij worden enige achtergronden aangegeven. Deze zijn bedoeld voor een goed begrip van de uitslag.

Wat je óók krijgt is een gesprek van 15 minuten met mij via Skype, Teams of Zoom. Dat gesprek is noodzakelijk voor een goede interpretatie van de scanresultaten zodat je er echt mee verder kunt.

Wat kan ik ermee?
Met de SamenwerkerScan™ kun je het gesprek voeren over samenwerken en het verbeteren van samenwerken. Met jezelf. Dat is handig als je bijvoorbeeld steeds tegen dingen binnen je team aanloopt en je je ergert aan hoe het samenwerken gaat. Je krijgt inzicht hoe samenwerken ‘in elkaar zit’, waar jij staat en waardoor jij tegen dingen aanloopt. De SamenwerkerScan™ helpt om naar jezelf en naar je werk te kijken. Het biedt handvatten voor groeimogelijkheden voor jezelf en voor het verbeteren van samenwerken.

Behalve het gesprek met jezelf, kun je de scan ook met elkaar, met je teamgenoten bespreken. Dit is ook (of misschien: juist) van belang als je al langer met elkaar samenwerkt. Meest handige is dan wel dat al je teamleden de SamenwerkerScan™ doen. Neem daarvoor contact met mij op!

Hoe lang duurt het invullen?
Je krijgt 8x 2 keuzes voorgelegd. Je moet steeds een keuze maken voor één van de twee mogelijkheden. Nadenken mag, maar neem er niet teveel tijd voor. Gemiddeld zijn mensen ongeveer 5 minuten bezig.
Hoe lang duurt het gesprek?
Het gesprek duurt ongeveer 15 minuten en gaat via Skype, Teams of Zoom.
Wat is de prijs voor de SamenwerkerScan™ en het gesprek?
De prijs van de SamenwerkerScan™ bedraagt € 125,00 exclusief BTW en € 151,25 inclusief BTW. Daarvoor krijg je de uitslag én een gesprek daarover.
Ok, ik wil de scan doen. Wat zijn de stappen?
Dit zijn de stappen:

  1. Geef je gegevens door. Het formulier staat op de volgende pagina. Druk daarvoor op de blauwe knop hieronder.
  2. Je ontvangt een factuur op het door jou opgegeven factuuradres.
  3. Na ontvangst van je betaling, krijg je de link en het wachtwoord van de pagina gemaild waar je de SamenwerkingScan™ kunt invullen. Let op: het wachtwoord is maximaal 5 werkdagen geldig!
  4. Na binnenkomst van de door jou ingevulde SamenwerkingScan™ ontvang je de uitslag binnen 2 werkdagen op je opgegeven mailadres. Ook ontvang je tegelijkertijd een uitnodiging voor het gesprek over de uitslag en de interpretatie daarvan. Dat gesprek vindt binnen 3 werkdagen nadat je de uitslag hebt binnengekregen plaats.
Ik vul mijn gegevens in voor de SamenwerkingScan™ >
error: Content is protected
Don`t copy text!