1. Discussie- en gespreksleider

(Incidentele) samenwerkingsproblemen in groepen oplossen? Gaston Vilé is een kei in het leiden van groepsdiscussies en het modereren van lastige gesprekken!

2. Dagvoorzitter

Het succes van een evenement of bijeenkomst is altijd afhankelijk van een gedegen voorbereiding. Gaston Vilé is niet een makkelijke “oh, dat komt wel goed”-dagvoorzitter. Hij vraagt u dan ook het hemd van het lijf om inhoudelijke en praktische zaken helder te krijgen.

Tijdens de bijeenkomst is hij een dagvoorzitter die rust uitstraalt, houdt van de mensen, van korte vragen houdt, de mensen meekrijgt, met andere woorden: de zaal open krijgt. En hij is altijd op tijd klaar.

3. Begeleider van bijeenkomsten zoals workshops

Dit is wat Gaston Vilé doet als ontwerper en begeleider van bijeenkomsten zoals workshops:


4. Begeleider van bijeenkomsten gericht op samenwerkingsvermogen en -kwaliteit

Bijeenkomsten die gericht zijn op samenwerkingsvermogen en samenwerkingskwaliteit hebben de voorkeur van Gaston Vilé. Dat zijn bijeenkomsten met een vrije structuur. Dit betekent dat de voorbereide opzet en agenda ondergeschikt zijn aan het programma en het ritme van de groep. Want dat eigen programma en dat eigen ritme zijn bepalend en vormen de basis om te groeien en om de resultaten te verbeteren. Samenwerken immers, is meer dan feedback geven of communiceren of elkaar mogen of conflicthantering.

Met een vrije structuur komt altijd op het juiste moment aan bod wat voor de deelnemers van belang is. Dat wil zeggen: onderwerpen zoals samenwerken, hoe gaan we met elkaar om, met onze klanten, doen we de goede dingen en persoonlijke bindingen met de organisatie.

Klik voor meer samenwerkingsvermogen en -kwaliteit met Gaston Vilé!

Meer weten over Gaston Vilé als facilitator/dagvoorzitter? Vul onderstaand formulier in!


Ja, ik zoek een facilitator/dagvoorzitter. Informeer mij over de mogelijkheden!

(Alle velden van dit formulier invullen.)

Maak een keuze

Uw voorletter(s) en uw naam

Uw voornaam

Uw zakelijk e-mailadres

Uw zakelijke website

Uw zakelijk telefoonnummer

Bedrijf/organisatie

Ik zoek een (voor meerdere keuzes gebruik ctrl + muisklik):

Uw concrete vraag of concreet bericht

captcha (Typ deze cijfers en/of letters over in het schrijfbalkje hieronder en klik op 'Verstuur'.)

Door dit formulier in te sturen ga ik ermee akkoord dat mijn ingevulde gegevens worden opgeslagen en bewaard door Gaston Vilé met als doel contact met mij te zoeken over inschakeling van hem als facilitator/dagvoorzitter. Wat ik hierboven heb ingevuld, wordt niet opgeslagen in een database op deze website, maar komt als e-mailbericht bij Gaston Vilé binnen. Afhankelijk van wat wordt afgesproken na contact, worden mijn gegevens en vraag of bericht maximaal 24 maanden na inzending bewaard.

Wilt u onze privacyverklaring lezen? Klik dan hier.

Datum

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.