Werken aan samenwerken, juist ook – maar niet alleen – bij gedoe

Kenmerk van elke samenwerking is dat die samenwerking uit elkaar valt. Voor het voortbestaan van organisaties is dat gevaarlijk. Daarom moeten organisaties die samenwerken belangrijk vinden bewust en structureel werken aan het goed houden van samenwerken. Het Huis van Samen™ is daarvoor bedoeld.

Alles geprobeerd? Niets heeft echt geholpen? Gebruik het Huis van Samen™!

Het Huis van Samen™ is een conceptueel kader om moeilijkheden tussen werkende mensen te interpreteren, te begrijpen en te duiden.

Met dit interpretatiekader kijkt u naar uw mentale (basis)thema’s en naar uw (basis)perspectieven op werken en de overtuigingen die deze met zich meebrengen. Daarbij bepaalt u uw positie in de dynamiek van (intern en extern) werken met elkaar en bepaalt u de richting voor het onderhouden en het verbeteren daarvan.

U leert ermee zien wat een organisatie is: een, naar haar doelstelling gemeten, meer of minder succesvol Huis van Samen™ waar werkers, mee- en tegenwerkers, schijnwerkers en samenwerkers in al hun hoedanigheden en in al hun interne en externe rollen met bijbehorende taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden elkaar ontmoeten, met elkaar omgaan en daarbij op de een of andere manier (ook) werken bij en met elkaar, ervaringen opdoen en leren en als dat handig is het werken met elkaar verbeteren en veranderen vanuit het concept van het Huis van Samen™. Dit laatste is het op orde houden van het Huis dat je met elkaar bewoont.

Als dat Huis niet op orde wordt gehouden is (blijft) de samenwerking dood, instinctmatig of werktuiglijk, weinig succesvol. Verbeteren van samenwerken begint daarom bij het ontwikkelen van bewustzijn op samenwerken vanuit het concept van het Huis van Samen™. Dat is het begin naar dynamisch en vitaal samenwerken dat effectief, affectief en reflectief is.


Klik hier en vul het formulier in voor meer informatie!  Ja!, ik wil een boost geven aan het samenwerken! Neem contact met mij op om mij te informeren over de mogelijkheden om te denken en te werken met het Huis van Samen™!

  (Alle velden invullen.)

  Maak een keuze

  Uw voorletter(s) en uw naam

  Uw voornaam

  Uw zakelijk e-mailadres

  Uw zakelijke website

  Uw zakelijk telefoonnummer

  Bedrijf/organisatie

  Ik wil werken aan het samenwerken (Meerdere keuzes? Gebruik ctrl + muisklik):

  Opmerkingen en nadere bijzonderheden

  captcha (Typ deze cijfers en/of letters over in het schrijfbalkje hieronder en klik op 'Verstuur'.)


  Door dit formulier in te sturen ga ik ermee akkoord dat mijn ingevulde gegevens worden opgeslagen en bewaard door Gaston Vilé met als doel contact met mij te zoeken over het inzetten van het Huis van Samen™ als denk- en werkmiddel. Wat ik hierboven heb ingevuld, wordt niet opgeslagen in een database op deze website, maar komt als e-mailbericht bij Gaston Vilé binnen. Afhankelijk van wat wordt afgesproken na contact, worden mijn gegevens en opmerkingen en nadere bijzonderheden maximaal 24 maanden na inzending bewaard.

  Wilt u de privacyverklaring lezen? Klik dan hier.

  Datum

  Adres
  VMC | Gaston Vilé, IJszee 12,
  8303 NC Emmeloord
  KVK

  39055418

  Telefoon
  Mobiel:
  06 21 283 688
  BTW-ID

  NL001437241B48

  Digitaal
  E: gaston@gastonvile.nl
  I: www.gastonvile.nl
  error: Content is protected
  Don`t copy text!