Werken aan samenwerken, juist ook – maar niet alleen – bij gedoe

Elke samenwerking valt uit elkaar. Dat is voor het voortbestaan van organisaties gevaarlijk. Daarom moeten organisaties die samenwerken belangrijk vinden bewust en continu werken aan het intact houden van samenwerken. Werken aan samenwerken ziet VMC | Gaston Vilé daarom ook als een bedrijfsfunctie. Het Huis van Samen™ is voor die functie bedoeld.

Het Huis van Samen™ geeft de mogelijkheid om samenwerkingsproblemen en -conflicten te voorkomen en om als ze er zijn er met elkaar mee om te gaan en er constructief uit te komen. Het Huis helpt door moeilijkheden en gedoe te gaan en het antwoord te vinden op de vraag hoe de kracht en moed die besloten liggen in moeilijkheden en gedoe positief en effectief te gebruiken is.

Alles geprobeerd? Niets heeft echt geholpen? Gebruik het Huis van Samen™!

Het Huis van Samen™ is een interpretatiekader om moeilijkheden en het gedoe te begrijpen en te duiden.

U gebruikt het Huis van Samen™ om te kijken naar uw mentale (basis)thema’s en naar uw (basis)perspectieven op werken en de overtuigingen die deze met zich meebrengen. Daarna bepaalt u uw positie in de dynamiek van (intern en extern) werken met elkaar en bepaalt u uw richting voor het onderhouden en verbeteren daarvan.

Vul het formulier hieronder in voor meer informatie!
Ja!, ik wil een boost geven aan het samenwerken! Neem contact met mij op om mij te informeren over de mogelijkheden om te denken en te werken met het Huis van Samen™!

(Alle velden invullen.)

Maak een keuze

Uw voorletter(s) en uw naam

Uw voornaam

Uw zakelijk e-mailadres

Uw zakelijke website

Uw zakelijk telefoonnummer

Bedrijf/organisatie

Ik wil werken aan het samenwerken (Meerdere keuzes? Gebruik ctrl + muisklik):

Opmerkingen en nadere bijzonderheden

captcha (Typ deze cijfers en/of letters over in het schrijfbalkje hieronder en klik op 'Verstuur'.)

Door dit formulier in te sturen ga ik ermee akkoord dat mijn ingevulde gegevens worden opgeslagen en bewaard door Gaston Vilé met als doel contact met mij te zoeken over het inzetten van het Huis van Samen™ als denk- en werkmiddel. Wat ik hierboven heb ingevuld, wordt niet opgeslagen in een database op deze website, maar komt als e-mailbericht bij Gaston Vilé binnen. Afhankelijk van wat wordt afgesproken na contact, worden mijn gegevens en opmerkingen en nadere bijzonderheden maximaal 24 maanden na inzending bewaard.

Wilt u onze privacyverklaring lezen? Klik dan hier.

Datum

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.