Een Chief Collaboration Officer is typisch noodzakelijk voor organisaties die samenwerken zien als bepalend voor hun strategie en die structureel aandacht willen besteden aan hun samenwerkingsvermogen en hun samenwerkingskwaliteit.

Maar hóe doe je dat? Hoe geef je vorm en inhoud aan het structureel werken aan samenwerken? Gaston Vilé biedt een oplossing.

  • Als (interim) Chief Collaboration Officer of als kwartiermaker om structureel te werken aan samenwerken.
  • Het Huis van Samen™ vormt de basis.Meer weten? Bel 06 21 283 688. Of klik hier en vul het formulier inJa, voor onze organisatie zijn het kúnnen samenwerken en de kwaliteit van het samenwerken van levensbelang. Informeer mij over de mogelijkheden om VMC | Gaston Vilé in te schakelen om dit met ons (verder) vorm en inhoud te geven!

(Alle velden van dit formulier invullen.)

Maak een keuze

Uw voorletter(s) en uw naam

Uw voornaam

Uw zakelijk e-mailadres

Uw zakelijke website

Uw zakelijk telefoonnummer

Bedrijf/organisatie

Uw concrete vraag of concreet bericht

captcha (Typ deze cijfers en/of letters over in het schrijfbalkje hieronder en klik op 'Verstuur'.)


Door dit formulier in te sturen ga ik ermee akkoord dat mijn ingevulde gegevens worden opgeslagen en bewaard door Gaston Vilé met als doel contact met mij te zoeken over inschakeling van hem ten behoeve van het (verder) geven van vorm en inhoud aan het kúnnen samenwerken en de kwaliteit van het samenwerken. Wat ik hierboven heb ingevuld, wordt niet opgeslagen in een database op deze website, maar komt als e-mailbericht bij Gaston Vilé binnen. Afhankelijk van wat wordt afgesproken na contact, worden mijn gegevens en vraag of bericht maximaal 24 maanden na inzending bewaard.

Wilt u de privacyverklaring lezen? Klik dan hier.

Datum

Adres
VMC | Gaston Vilé, IJszee 12,
8303 NC Emmeloord
KVK

39055418

Telefoon
Mobiel:
06 21 283 688
BTW-ID

NL001437241B48

Digitaal
E: gaston@gastonvile.nl
I: www.gastonvile.nl
error: Content is protected
Don`t copy text!