Het succes van een evenement of bijeenkomst is altijd afhankelijk van een gedegen voorbereiding. Gaston Vilé is niet een makkelijke “oh, dat komt wel goed”-dagvoorzitter. Hij vraagt u dan ook het hemd van het lijf om inhoudelijke en praktische zaken helder te krijgen.

Tijdens de bijeenkomst is hij een dagvoorzitter die rust uitstraalt, houdt van de mensen, van korte vragen houdt, de mensen meekrijgt, met andere woorden: de zaal open krijgt. En hij is altijd op tijd klaar.

Gaston Vilé was bijvoorbeeld dagvoorzitter van de Gebruikersdag Digitale Overheid 2018. Klik hieronder voor een verslag van deze Gebruikersdag op de site van de digitale overheid.


Of klik hieronder voor een verslag van de Gebruikersdag Digitale Overheid 2018 op de site van Publiek Denken.Meer weten over Gaston Vilé als facilitator/dagvoorzitter? Vul onderstaand formulier in!


Ja, ik zoek een facilitator/dagvoorzitter. Informeer mij over de mogelijkheden!

(Alle velden van dit formulier invullen.)

Maak een keuze

Uw voorletter(s) en uw naam

Uw voornaam

Uw zakelijk e-mailadres

Uw zakelijke website

Uw zakelijk telefoonnummer

Bedrijf/organisatie

Ik zoek een (voor meerdere keuzes gebruik ctrl + muisklik):

Uw concrete vraag of concreet bericht

captcha (Typ deze cijfers en/of letters over in het schrijfbalkje hieronder en klik op 'Verstuur'.)

Door dit formulier in te sturen ga ik ermee akkoord dat mijn ingevulde gegevens worden opgeslagen en bewaard door Gaston Vilé met als doel contact met mij te zoeken over inschakeling van hem als facilitator/dagvoorzitter. Wat ik hierboven heb ingevuld, wordt niet opgeslagen in een database op deze website, maar komt als e-mailbericht bij Gaston Vilé binnen. Afhankelijk van wat wordt afgesproken na contact, worden mijn gegevens en vraag of bericht maximaal 24 maanden na inzending bewaard.

Wilt u onze privacyverklaring lezen? Klik dan hier.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.