Heeft uw organisatie vaak dagvoorzitters en begeleiders voor diverse soorten bijeenkomsten nodig? Zoals creatieve (brainstorm)sessies, sessies ten behoeve van visie- en strategie-ontwikkeling, het maken van plannen, sessies voor het opzetten en verbeteren van het (intern en extern) samenwerken en groeps- en teamontwikkeling?

Dan kunt u flink op uw kosten besparen. Zet een team van interne facilitatoren op met eigen medewerkers uit verschillende afdelingen van uw organisatie!

VMC | Gaston Vilé heeft ervaring met het opzetten, inhoudelijk ondersteunen en revitaliseren van interne teams van facilitatoren.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in!

Ja, wij hebben vaak dagvoorzitters en begeleiders voor diverse soorten bijeenkomsten nodig. Eigen medewerkers die 'spreekstalmeester' zijn of discussie en dialoog, het creatief werken, het analyseren en nadenken van groepen begeleiden, kan iets voor ons zijn.

Informeer mij over de mogelijkheden om VMC | Gaston Vilé in te schakelen om ons te helpen bij het organiseren en (inhoudelijk) onderhouden van zo'n team!

(Alle velden van dit formulier invullen.)

Maak een keuze

Uw voorletter(s) en uw naam

Uw voornaam

Uw zakelijk e-mailadres

Uw zakelijke website

Uw zakelijk telefoonnummer

Bedrijf/organisatie

Uw concrete vraag of concreet bericht

captcha (Typ deze cijfers en/of letters over in het schrijfbalkje hieronder en klik op 'Verstuur'.)

Door dit formulier in te sturen ga ik ermee akkoord dat mijn ingevulde gegevens worden opgeslagen en bewaard door Gaston Vilé met als doel contact met mij te zoeken over inschakeling van hem als facilitator. Wat ik hierboven heb ingevuld, wordt niet opgeslagen in een database op deze website, maar komt als e-mailbericht bij Gaston Vilé binnen. Afhankelijk van wat wordt afgesproken na contact, worden mijn gegevens en vraag of bericht maximaal 24 maanden na inzending bewaard.

Wilt u onze privacyverklaring lezen? Klik dan hier.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.