Het Huis van Samen™ is een zeer verhelderende tool in de dynamiek van samenwerken. Bekend is dat elke samenwerking uit elkaar valt. Voor organisaties als ‘huizen van geconstrueerde samenwerking’ is dit erg lastig en zelfs gevaarlijk voor hun voortbestaan.

Voor het voortbestaan van organisaties bij samenwerkingsproblemen is het Huis van Samen™ bedoeld. U bepaalt met het Huis van Samen™ uw positie in die dynamiek aan de hand van mentale (basis)thema’s, (basis)oriëntaties op samenwerken en samenwerkingsbehoeften.

  1. Leer het Huis van Samen™ gebruiken.
  2. Ken de mentale conditie van uw samenwerking.
  3. Wéét óf en hoe u de samenwerking kunt ontwikkelen!

Vul het formulier hieronder in voor meer informatie!Ja!, ik wil een boost geven aan het samenwerken! Neem contact met mij op om mij te informeren over de mogelijkheden om te denken en te werken met het Huis van Samen™!

(Alle velden invullen.)

Maak een keuze

Uw voorletter(s) en uw naam

Uw voornaam

Uw zakelijk e-mailadres

Uw zakelijke website

Uw zakelijk telefoonnummer

Bedrijf/organisatie

Ik wil werken aan het samenwerken (Meerdere keuzes? Gebruik ctrl + muisklik):

Opmerkingen en nadere bijzonderheden

captcha (Typ deze cijfers en/of letters over in het schrijfbalkje hieronder en klik op 'Verstuur'.)

Door dit formulier in te sturen ga ik ermee akkoord dat mijn ingevulde gegevens worden opgeslagen en bewaard door Gaston Vilé met als doel contact met mij te zoeken over het inzetten van het Huis van Samen™ als denk- en werkmiddel. Wat ik hierboven heb ingevuld, wordt niet opgeslagen in een database op deze website, maar komt als e-mailbericht bij Gaston Vilé binnen. Afhankelijk van wat wordt afgesproken na contact, worden mijn gegevens en opmerkingen en nadere bijzonderheden maximaal 24 maanden na inzending bewaard.

Wilt u onze privacyverklaring lezen? Klik dan hier.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.