In de workshop Persoonlijke Verantwoordelijkheid komen mentale thema’s die bij samenwerken spelen aan bod. Daarom past deze unieke workshop uitstekend in een traject van verbeteren van samenwerken, (in- én externe) klanttevredenheid en klantvriendelijkheid!

Kies voor bevlogenheid!

Persoonlijke Verantwoordelijkheid is het verschil tussen ‘involvement’ (betrokkenheid) en ‘commitment’ (bevlogenheid, toewijding). Het plaatje hierboven laat dat verschil goed zien.

Doe de workshop Persoonlijke Verantwoordelijkheid!

Werk voortaan met medewerkers die:

  • samenwerken en verandering en vernieuwing niet uit de weg gaan en niet tegenhouden;
  • niet focussen op wat zij níet hebben, maar focussen op wat zij wèl hebben;
  • aanvoelen hoe in een situatie de vork in de steel zit;
  • en vervolgens niet gaan biskopeeën;
  • maar gewoon dóen wat er gedaan moet worden!
Medewerkers in beweging vanuit Persoonlijke Verantwoordelijkheid

Met de workshop maakt u een begin om weten wat je moet doen te vertalen in doen wat je weet. Medewerkers in beweging vanuit Persoonlijke Verantwoordelijkheid. Dat is waar deze workshop over gaat. De workshop duurt ca. 2,5 uur.

NB.: Deze workshop kan maatgemaakt worden zodat deze past in bijvoorbeeld een verandertraject of op een conferentie/heisessie of een personeelsdag waarop u uw medewerkers iets mee wil geven.

Kies voor bevlogenheid, klik hier en vul het informatieformulier in!

NB.: De workshop ook als open inschrijving!

Ieder kwartaal wordt de workshop als ‘open inschrijving’ georganiseerd. Open inschrijvers vinden in de tabs hieronder meer informatie. Onder de tab Inschrijven bevindt zich het inschrijfformulier.

De workshop Persoonlijke Verantwoordelijkheid is bedoeld voor leidinggevenden, teams en medewerkers. Vooral daar waar geklaagd, (af)gewacht en uitgesteld wordt. Daar waar een sfeer heerst dat een ander of iets anders verantwoordelijk is voor het probleem of de situatie. Ook (juist!) als er bij u gebiskopeed wordt, is deze workshop zeker iets voor u en uw collega’s!
In de workshop Persoonlijke Verantwoordelijkheid leert u de juiste vragen stellen en oefent u deze aan de hand van concrete opdrachten. U vertaalt ‘wat u weet wat u moet doen’ in ‘doen wat u weet’. Wat u meeneemt uit de workshop is dat u uw Persoonlijke Verantwoordelijkheid neemt en kansen voor uzelf en uw organisatie creëert.

Vanaf het eerste moment dat u dit na de workshop toepast in uw werk, draagt u direct al bij aan de verdere realisatie en instandhouding van uw organisatie. U verandert van ‘ik vind…’ naar ‘ik wil…’, ‘ik ga…’, ‘ik doe…’ en richt u zich op doelen in plaats van op blokkades.

De workshop duurt ca. 2,5 uur en kost € 225,00 excl. BTW p.p.
Deze workshop wordt elk kwartaal een keer georganiseerd. Hoe werkt ‘t?

Stap 1
Met het belangstellingsformulier (zie volgende tab) meldt u zich als belangstellende. U wordt dan op de lijst gezet van mogelijke deelnemers. Invullen van het belangstellingsformulier is serieus maar vrijblijvend.

Belangrijk: u ontvangt nog geen factuur.

Stap 2
Als zich voldoende belangstellenden hebben aangemeld, ontvangt u een mailtje, dat de workshop georganiseerd gaat worden (meestal binnen 5 weken). U wordt met dat mailtje verzocht u in te schrijven voor de workshop. Dit mailtje bevat een link naar het inschrijfformulier.

Stap 3
U schrijft zich in en u ontvangt een factuur. Deze factuur dient voor aanvang van de workshop te zijn voldaan.

Na ontvangst van uw betaling krijgt u een bevestiging van uw deelname, eventueel enkele nadere bijzonderheden of vragen voor uzelf als ‘huiswerk’ en een routebeschrijving naar de locatie. (Gaston Vilé draagt Natuurmonumenten een warm hart toe. Zoveel mogelijk wordt daarom een locatie van Natuurmonumenten gekozen.)

Gebruik dit formulier om door te geven dat u belangstelling heeft voor de workshop persoonlijke verantwoordelijkheid. U wordt op een lijst geplaatst en ontvangt bij voldoende deelnemers bericht dat de workshop wordt georganiseerd. U wordt dan verzocht u definitief in te schrijven. Daarna krijgt u een factuur toegezonden.

(Alle velden invullen.)

Maak een keuze

Uw voorletter(s) en uw naam

Uw voornaam

Uw zakelijk e-mailadres

Uw zakelijke website

Uw zakelijk telefoonnummer

Bedrijf/organisatie

Sector/branche

Opmerkingen en vragen

captcha (Typ deze cijfers en/of letters over in het schrijfbalkje hieronder en klik op 'Verstuur'.)

Door dit formulier in te sturen ga ik ermee akkoord dat mijn ingevulde gegevens worden opgeslagen en bewaard door Gaston Vilé met als doel contact met mij te zoeken naar aanleiding van het onderwerp en het bericht dat ik heb genoteerd en zodra er voldoende deelnemers zijn voor de workshop. Mijn gegevens en het bericht worden niet opgeslagen in een database op deze website, maar komen als e-mailbericht bij Gaston Vilé binnen. Uw gegevens worden maximaal 24 maanden na ontvangst bewaard.

Wilt u onze privacyverklaring lezen? Klik dan hier.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.